Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Birka cruises run

ResorPosted by Krutgubben 2017-05-05 07:48:50

Förra året var vi 33st medlemmar från Fair trade Runners som sprang på M/S Birka och samlade in pengar till UNICEF.

Efter succén med den resan var en upprepning för mig självklar. När jag kontaktade Birka igen, var Marknadschefen där med på noterna och vi bokade in ett nytt datum 2 veckor senare på året än föregående år. Detta i hopp om något bättre väder och därmed bättre förutsättningar för löpning utomhus på en båt.

Så här såg vår logga ut för eventet.

Vi träffades på M/s Birka onsdag 3/5 för gemensam genomgång. (några saknas på bilden)

Mattias hade fixat personliga nummerlappar för eventet.

Då båtens löparbana är 193m lång och inte speciellt bred kunde inte alla 24st springa samtidigt så vi planerade in tider som passade alla och som gjorde att vi hade deltagare under hela resans 22 timmar på banan. Benny sköta all planering minutiöst, vilket bidrag till bra beläggning på banan och exakta resultat.

Totalt sprang vi i Fair trade Runners 974,84km på M/S Birka i år, Vilket motsvarar 5051 varv

Denna primära uppgiften var att samla in pengar till Barncancerfonden. Själv la jag ut detta inlägg på sociala medier och fick in 2500kr.

Idag åker jag och ett 30-tal likasinnande Åland toR (22tim) med M/s Birka. Vårt mål är att springa 1300km på båtens 193m långa löparbana. Vi samlar samtidigt in pengar till Barncancerfonden. Jag utlyser därför en tävling som går ut på att Ni swishar mig (070-6850056) 50kr (för varje 50kr köper Du en lott) och deltar i ett lotteri där vinsten är en PT-timme med mig värd 685kr. Vill just du bli tränad (läs plågad) av mig i 60min? Kl. 18:00 imorgon redovisas den (o)lyckliga vinnaren, så varsegoda Swisha på...


Totalt sätt har vi i skrivande stund samlat in 26 630kr till Barncancerfonden.

Här kommer lite blandade bilder från eventet.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.