Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Formtoppning dag 9 av 21

TräningPosted by Krutgubben 2017-07-19 05:27:05
Dag 9 och 6 Gruppträningsklasser inplanerade mellan kl. 06:30-18:00. Vet inte riktigt hur det gick till när jag tackade ja till allt dettasmiley

När jag igår kväll planerade inför dagen och la fram dom kläder och den utrustning som behövdes hittade jag inte "dutten" till min Iphone7.
Utan denna skulle jag inte kunna hålla klasser. Efter att ha letat överallt hemma började jag bakdatera när jag hade dutten sist. Kom fram till att jag hade den på kvällens PT smallgroup hos Medley.

Sov dåligt och började planera för worst case scenario. Dessa tankar handlade om att använda den bärbara anläggningen, men funkade den via bluetooth? Att bara ta en CD och improvisera spinningklassen kl. 06:30?

Var på plats på Medley och hittade dutten och kunde andas ut, puh
Fullföljde 45 min spinning och 30min gymcirkel på Medley innan jag tåg pendeln till Helenelund och gick till Kista C. Där köpte jag kokta ägg, keso och räkor i salladsbaren och åt till frukost.

Kl. 11 var det dags för 45min ATC där jag satt ihop ett krävade pass utformat som 6 olika 4min WOD med 3 övningar i varje. Efter 4 min kontinuerligt arbete fick deltagarna 1 min välbehövlig vila.

Direkt efter höll jag en löpklass där vi sprang backe och intervaller i Ursvik. Uppvärmd och klsr, sprang jag en tröskel på 30min
Spinningklassen kl. 17:00 då det bara var 1 anmäld deltagare så jag hade bara 30mun core på eftermiddagen.

12 timmar efter att jag gick hemifrån var jag åter hemma och la mig raklång på soffan.

Imorgon väntar en ännu tuffare dag där jag kommer vara hemifrån kl. 05:00-20:00

  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1797