Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Formtoppning dag 2 av 21

TräningPosted by Krutgubben 2017-07-12 20:59:43
Andra dagen av min formtoppning och 2kg av dom 2,7kg jag gick upp på semestern har redan försvunnit.

Började dagen med att vara instruktör på 45min spinning och 30min cirkelklass direkt efter. Som vanligt påbörjar jag mina spinningklasser med intentionen att ta det lugnt själv. Ändå går jag därifrån som en urvriden disktrasa, varför blir det på detta viset???

Åkte över till Actic Kista där jag tränade en PT-kund innan det var dags för nästa klass som instruktör. På dagens löpklass kom 9 deltagare vilket får anses vara många den här tiden på året. På denna klass hade jag verkligen intensionen att ta det lugnt, tror Ni att jag lyckades?

Självklart inte, på dagen pass kallat "Superidioten" skulle man jobba två och två. Upplägget var så att en springer en vilar. Först sprang vi 400m, sen 300m och sist 200m. Banan var i skogen så den innehöll både backe uppför och nedför och var riktigt krävande. Vi körde övningen i 30min och mjölksyran var riktigt besvärande på slutet.

Åkte hem och slöade några timmar efter denna hektiska förmiddag, ja jag somnade nog en stund.

Eftersom känns riktigt bra för stunden anmälde jag mig till Hässelbyloppet i oktober.
På kvällen blev det teknikträning friidrott med bl.a. löpning med däck för att stärka ben och trycka fram höften.


Sprang även ett antal 100m med en accelationsfas och en toppfartsfas. Efter ca 60m slutade jag att accelerera och fokuserade på att "flyta ut" ungefär som när 60m löpare fortsätter springa efter målgång. Skön känsla att glida fram i 3:45-tempo utan minsta ansträngning.  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1790