Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Dagens utmaning 2017-01-03

ÖvrigtPosted by Krutgubben 2017-01-03 19:58:53
Dag 3 av 31 av månadens utmaning.
Den såg ut så här:
Årets tredje utmaning är värd 5 poäng totalt. För 2 poäng ska du träna något du inte brukar träna i minst 30min (ej något av topp 3 i träningskalendern). För 1 poäng ska du redovisa förra årets (2016) 3 bästa julklappar som du gett eller fått. För ytterligare 1 poäng ska du ta en bild som symboliserar just din vardag. 1 bonuspoäng utdelas till dagens bästa vardagsbild (Domare är Stina). De utmaningar du väljer ska dokumenteras så utförligt som möjligt som kommentarer på denna post. Samtliga aktiviteter kan tolkas fritt, använd Er kreativitet. Lycka till !!!

Hur löste då detta?

Dagens alternativa träning blev 30min trappmaskin
De julklappar jag är mest nöjd med är en spa weekend från Stina, den romantiska weekend med skispelen i Falun som jag gav Stina och julklapparna till hemlösa

Dagens vardagsbild:
Min vardag är på Actic Kista där jag jobbar som Platschef, PT, gruppträningsinstruktör och här hoppas jag bli kvar tills man släpar ut mig
Förutom denna utmaning har jag också varit sockerfri i 3 dagar och sprungit varje dag sista 10 dagarna, vilket är en början på ett försök till en ny runstreak.


  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1732