Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Dagens utmaning 2017-01-01

TräningPosted by Krutgubben 2017-01-01 17:14:20
Jag har från 1/1 startat upp en utmaning på Facebook med namnet Månadens utmaning.
Det är 63st som valt att delta till denna med följande förklaring:

Under Januari kommer du få 3 olika utmaningar per dag med olika svårighetsgrad att göra (alla utmaningar ska kunna göras på hemmaplan och inte kräva någon avancerad utrustning). Du får poäng beroende på vilken/vilka utmaningar du väljer (du får alltså göra alla 3 och få poäng därefter). Dom 3 som har flest poäng när januari är slut får ett personligt pris. Redovisning sker i detta event via statusuppdateringar (helst bilder)

Dagens utmaning 2017-01-01


Årets första utmaning är värd 4poäng totalt. För 2 poäng krävs minst 60min fysisk aktivitet av valfri sort. För 1 poäng ska du i 30min ligga eller sitta avslappnat utan störningsmoment, tänka ut och redovisa 3 bra saker med 2016 och 3 saker du ser fram emot 2017. För ytterligare 1 poäng får Du inte äta snabbmat såsom pizza, hamburgare m.m. De utmaningar du väljer ska dokumenteras så utförligt som möjligt som kommentarer på denna post. Samtliga aktiviteter kan tolkas fritt, använd Er kreativitet. Lycka till !!!

Hur gick det då?


Det som var tuffast att få till var faktiskt 60min fysiskt aktivitet då jag skadade mig rejält vid ett fall på en isig gata i Mora. Jag slog i ena knäet, höften och ryggen och har därför svårt att räta ut kroppen. Dagens fysiska aktivitet blev därför lätt lufsande som övergick till lättare löpning när kroppen blev varm, men snabbt gick det inte.

Avslappningen blev det långa varma bad jag tog direkt efter löprundan.

De 3 bästa sakerna med 2016 är vår 30-åriga bröllopsdag som vi firade på en flodpråm i Ryssland, vinsten på glädjeruset och Fair trade runners lyckade löparresa på Birka Cruises. Det jag ser fram emot 2017 är att få återvända både till St: Petersburg och Jerusalem och självklart årets stora mål, Friidrotts SM för veteraner i Karlskrona.

Någon pizza eller hamburgare blev det inte, trots att vi stannande på en pizzeria i Hofors på vägen hem från Orsa. Det blev en jättegod sallad med havets läckerheter.
Till middag blev det Fläskkotletter med potatiskroketter.


För egen del lyckades jag få ihop full pott, 4 poäng av 4 möjliga.

  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1729