Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Nu är det jul igen

TräningPosted by Krutgubben 2016-12-24 13:21:49

..och nu är det jul igen

Och julen varar väl till påska

Nu är det jul igen, och nu är det jul igen

Och julen varar väl till påska

Men det var inte sant och det var inte sant

För däremellan kommer fasta

Och det var inte sant och det var inte sant

För däremellan kommer fasta

Julafton, denna mytomspunna dag som när man var liten var en enda lång väntan på, ja Ni vet vad, TOMTEN. Vem har bestämt att han inte fick komma förrän efter Kalle Anka?

Jag började dagen med att unna mig själv 3 skivor kavring med griljerad skinka och skånsk senap. Passade på att koka 1 sexpack med ägg där jag bara var tvungen att provsmaka ett av dom ekologiska äggen.

Slötittade på den inspelade OS-Krönikan och blev inspirerad, jag vill också prestera! Efter att ha smält maten mötte jag upp Mattias och vi sprang ca 8km.
Därefter mötte Vi upp övriga från Fair trade Runners och sprang vår traditionella julaftonslöpning.
I år avslutade vi med julklappsrace där alla placerade sin medhavda julklapp på 100m linjen. Sen gick vi till starten och gjorde 21 knäböj, 15 situps och 9 armhävningar för att slutgiltigen sprinta 100m och välja julklapp.

Han är galen tänker Ni, det finns ju tusen saker att fixa på julafton, nä nä allt är fixat, kallas framförhållning, idag ska jag bara fånga dagen, Cape Diem som en del säger.

Lagom till Kalle Anka kom Stina hem. Jobbar man på Arlanda så är man oftast inte ledig på storhelger, då är det peak därute och framförallt nu med allt kaos som är på flygplatser. Efter Kalle och hans vänner åt vi lite julmat och delade ut julklappar


Vårt lilla julbord bestod av lax i olika former, sill, ägghalvor med majonäs och rom, griljerad skinka, gräddfil, potatis, gravlaxsås, revbensspjäll, köttbull, rödbetssallad och Janssons frestelse.


God Jul

  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1727