Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Distanshelg

TräningPosted by Krutgubben 2016-12-10 21:13:49

Inför denna helg satt jag ett tufft mål för mig själv att springa mer är 50km.

På lördagen sprang jag med Benny och Mattias lite över 26km där Vi slutade på Actic kista. Min TomTom klocka gjorde mig besviken för andra helgen i rad genom att dö efter bara 2 timmars användning (trots fulladdad). Tur att Mattias hade en fungerande Garmin så Vi såg hur länge och hur långt Vi sprungit.

Löpningen blev extra jobbig pga all nysnö som fallit och gjorde löpningen tyngre och besvärliga då jag valde att springa odubbat.

På gymmet var sedan jag och Benny med på en cirkelklass på 90min med Oskar Svärd (läs separat blogg)

Idag hade jag bara ca 24 km att springa och ingen tidspress. Jag valde att springa huvuddelen på stigar i skogen då det hade kommit ännu mer nysnö.


Vid 12km dog klockan trots att den nästan var fulladdad och jag fick springa resterande 12km på känn och telefonens klocka. Under sista delen författade jag ihop värsta brevet till TomTom. Här har man en klocka med utlovad batteritid på 9tim vid GPS-användning och den klarar i bästa fall

Kommer snarast köpa en ny GPS-klocka men då av ett annat märke, TomTom har inte längre mitt förtroende. Någon som har något förslag på en bra GPS-klocka som man kan använda till vardags och som har stoppur, då jag ofta använder det på mina klasser.  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1725