Krutgubben

Krutgubben

Välkommen

Somliga människor behåller sina upplevelser för sig själva. Jag delar gärna med mig av mina och du får vara med på resan.

Hard way

TräningPosted by Krutgubben 2016-10-25 07:45:27


There ain't no way but the hard way get used to it
I said there ain't no way but the hard way
so get used to it

Detta är refrängen på en av mina favoritlåtar med gruppen Airbourne. Texten passar perfekt som motivation för träning och stämmer väl med verkligheten.

I torsdags var jag modell för ett ny klass som lanseras den 9/1 på många Actic. Så här står det på Actic´s sida.

I januari 2017 lanserar Actic succé-klassen Indoor Running by Actic för våra medlemmar. En gruppträningsklass som utmanar deltagarnas kondition med 30 minuters intervallträning på löpbandet.
Det här är en gruppträningsklass där alla kan vara med, oavsett nivå, du anpassar själv hastighet efter din förmåga - på Indoor Running by Actic blir du aldrig ifrånsprungen!

5 snabba fakta om Indoor Running by Actic!
  1. VAD: konditionsträning i intervallformat
  2. VAR: på löpbanden i gymmets cardioavdelning
  3. HUR: 30 minuter/gruppträningsklass enligt färdiga intervallupplägg
  4. NÄR: finns på en Actic-anläggning nära dig från 9/1 2017 – central marknadsföring startar i december!
  5. VEM: Alla medlemmar ska kunna vara med

Med 299 dagar kvar till det stora målet, Friidrotts-SM för veteraner tränade jag idag följande:
Då jag i normala fall inte springer med någon lutning på löpbandet blev detta löppass extra tungt och kommer garanterat kännas både här och där imorgon. Dom 3 övningarna som jag tränade efteråt i 30min spädde ytterligare på belastningen på muskler, senor och ligament men är nödvändiga för att jag ska hålla mig skadefri och förbättra min löpekonomi.
Idag blev precis som Airbourne sjunger "There ain't no way but the hard way get used to it", så nu är bara att vänja sig, för så här tuff ska träningen framöver vara.  • Comments(0)//blogg.krutgubben.net/#post1699