Krutgubben

Istanbul 2018Resor

Posted by Krutgubben 2018-11-11 20:33:36

För 2 år sedan när Vi var i Istanbul trodde jag att det skulle bli sista gången då stan inte var lika inbjudande för oss från väst längre.

I min blogg från den resan skrev jag bl.a. följande:
En personlig betraktelse efter våra 6 tillfällen i Istanbul är att terroristerna har lyckats med sin strategi att skrämma bort turister i syfte att skada Turkiet. Andelen turisterna är lägsta någonsin. Fullsatta turiststråk är i det närmsta folktomma och butiker, bazarer i turistområden stänger betydligt tidigare. Andelen poliser på gatorna är mycket större och deras vaksamhet är klart förhöjd. De flesta sevärdheterna har t.ex. Säkerhetskontroll och vi har flera gånger blivit stoppade av polis som velat titta i ryggsäck / väska

På grund av dessa erfarenheter bokade vi bara 3 dagar i Istanbul och resterande 8 dagar i Israel. Fick direkt vid landning en känsla av att Istanbul återgått till den varma inbjudande stad Vi var vana vid från tidigare resor.

Vi bodde som vanligt på Hotel Ararat som inte är det mest moderna hotellet men läget är det absolut bästa i hela staden (tycker vi).
Blog imageSämre utsikt kan man ha. Blå Moskén i Istanbul är verkligen en magnifik byggnad. Med denna som närmsta granne har jag t.o.m. vant mig vid böneutrop mitt i natten, trots att det låter som om böneutroparen står inne på vårt rum.

Turisterna var tillbaks och trängseln runt Grand Bazar var enorm i lördags. De flesta verkar komma i från Ryssland men och annan västeuropé gick att urskilja, dock inga svenskar.

Priserna var lägre än någonsin och vi var tvungna att dubbelkolla i valutaomvandlaren att det verkligen stämde.

Reser nu över till betydligt dyrare Irsael med fulla resväskor och positiva minnen av Istanbul. Blir nog en ny resa inom 1-2 år igen. Har ju en nytt PB att slå.....Istanbul 15k 2018Tävlingar

Posted by Krutgubben 2018-11-11 19:18:27

Istanbul marathon 15km är en väldigt udda men lockande distans att tävla på. När sedan loppet går i 2 världsdelar blir det extra intressant. Idag sprang jag i Istanbul för 4:e gången och 3 gången 15km.
Blog image

Efter en orolig natt med flertalet uppvaknanden för att kolla klockan , så plingade det kl. 05:10, äntligen dags att stiga upp. Jag drack kaffe och åt en croissant med chocklad som energi.

Kl. 07:10 lämnade vi hotellet påbyltade med överdragskläder och gick ca 400m upp till Hagia Sofia där bussarna till start utgick ifrån. Här var det stökigt och mycket folk och vi fick köa i nästan 20min. Ombord var det trångt som i en sardinburk och hade man haft minsta lilla anlag till klaustrofobi hade det varit kört.
Blog imageVäl framme var det riktigt kaotiskt men det var ju inte oväntat med tanke på vilket land vi var i samt vilka andra nationaliteter som var representerade. Turkar, Ryssar, Italienare och Fransmän kan verkligen skapa oreda. Lyckades med viss möda lämna in väskan.
Blog imageFick verkligen kämpa för att ta mig fram och ställa mig i startledet för oss som trodde oss springa på 60-70min. Självseedning kan bli väldigt skrattretande då jag hade minst 50m med flera hundra löpare framför som jag såg aldrig ens kunde springa ens 15km.

När starten gick lyckades jag tränga mig till vänster och fick ganska snabbt (ca 400m) fri väg och kunde börja springa i mitt eget tempo och blev glad när första km slutade på 4:36 mot befarade 5:30-6:00 minuter.

Blog image
Första 5 km är ganska tuff med branta backar både upp och ner som kostade mycket energi. Lyckades hänga på farthållaren för 60min första 3,5km sen var jag tvungen att släppa när pulsen var 2 slag från maxpuls. Nedförsbacken som kom var fruktansvärt jobbig då vi sprang närmare 1 km nedför och framsida lår började protestera. Hade min sämsta del av banan direkt efter 5 km då benen kändes mörbultade och jag drog ner på tempot något för att åter omkring 6km få upp farten igen och tuffade på i ca 4:10 tempo fram till backen efter ca 10km där jag medvetet drog ned på tempot till 4:20 för att sedan kunna hålla jämn hög fart från 11km in i mål.

Blog image
Jag är otroligt nöjd med min insats då strategin var att springa som om loppet var 10km och sedan försöka överleva sista 5km. Idag lyckades jag överleva....
Blog imageEfter målgång plockade jag ut min ryggsäck och joggade lätt 3km tillbaks och mötte upp dagens riktiga hjälte, nämligen Stina som krigade sig igenom dagens lopp.
Blog imageLite över 42 000 steg blev det idag, så nog har jag rört på benen alltid.

Flyger över till Tel Aviv imorgon måndag och springer årets sista race på tisdag, nämligen Nightrun Tel Aviv 10km. Hoppas kunna slå 45:21 från förra året

Höstrusket 2018Tävlingar

Posted by Krutgubben 2018-11-03 19:48:30

Blog imageIdag hade jag förmånen att vara farthållare på Höstrusket 10km på norra Djurgården.
Blog imageJag hade också förmånen att få bilda parhäst med Benny "Snabbfot" Eriksson. Vår uppgift var att springa på 46min
Blog imageI normala fall är 46min inget större problem då jag är stabil på tider under 43min. Just nu ligger jag i en tyngre träningsperiod så dagens 45:59 blev ett rejält tröskelpass. Banan var ganska flack med några backar och blandat underlag.
Blog image

Harder, better, faster, strongerTräning

Posted by Krutgubben 2018-11-01 18:54:55

Blog image

Work it
Make it
Do it
Make us
Harder
Better
Faster
Stronger

Daft punk

Detta kommer vara ledorden på min satsning inför Veteran SM i Friidrott 2019

Blog image

Idag får jag anses stå på platån snabb, då jag i princip alltid hamnar på topp 5% på alla löptävlingar jag deltar. Tidsmässigt har jag stått och stampat på tider rund 40-41min på 10km.
Blog image
Planen är nu att härda kroppen att klara högre belastning, vilket på sikt ska göra mig snabbare och slutligen snabbast i min åldersgrupp.

Dagens träning blev 60 min snabbdistans i Väsby med omnejd som ett genrep inför Istanbul 15km om 10 dagar
Blog image

Jag sprang med mina hypersnabba Nike zoom 4% vaporfly
Blog image
Dagens ordspråk

Blog image

Highway to hellTräning

Posted by Krutgubben 2018-10-31 08:35:38

Blog image
I'm on the highway to hell
No stop signs, speed limit
Nobody's gonna slow me down
Like a wheel, gonna spin it
Nobody's gonna mess me round
Som ALLA?? vet är detta en låt med AC/DC, men det är också projektnamnet för min satsning inför Friidrotts-SM för veteraner den 9/8-2019.
Blog image
Jag har som jag tidigare nämnt bestämt mig att göra ett försök att bli bra på friidrott. Vad är då bra??? för mig är det 2 medaljer på SM, vilket jag tror är möjligt om jag får vara skadefri.

Min stackars spagettikropp med viss päronform ska nu plågas å det grövsta. När perioden är över ska jag vara i mitt livs form. Något sexpack har jag insett att jag inte kan få men något bättre än dagens daller, där 6 hopvecklade delar syns när jag böjer mig något framåt ska jag ha smiley

Första avstämningen blir Istanbul 15km om 10 dagar, där målet är en tid under 1:05

Kickstartade idag igång träningen med 11km löpning i arla morgonstund med trevligt sällskap från gymmet.
Blog imagePå eftermiddagen fick jag även till ett pass på Crosstrainern i syfte att gå ner i vikt innan resan till Istanbul.

Blog image


Bara 282 dagar kvar.....

DrömmarTräning

Posted by Krutgubben 2018-10-31 08:11:56

Blog image

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Is like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Blog image

Jag har stora ambitioner och drömmar gällande hur mitt liv ska vara..... Jag önskar att jag...
Får vara lycklig och ha nära och kära vid min sida.
Får vara frisk och skadefri
Får möjlighet att fylla min tid med upplevelser
Har möjlighet att fortsätta dela med mig till behövande
Har ett arbete där jag trivs och uppskattas för den jag är.

Vad drömmer du om?

Hade en lucka vid 9 och åkte ner Mcdonalds för att käka sen frukost. Ångrade mig och gick in på hotellet bredvid och åt kombinerad frukost och lunch och kände mig väldigt nöjd med mitt beslut

Blog image

På eftermiddagen var jag på Arlanda och passade på att träna på gymmet ( därav musiktexten ovan)

Blog image

Dagens träning:
30 min tröskel Crosstrainer
45 min löpband Arlanda
30 min styrka helkropp.No pain No gainTräning

Posted by Krutgubben 2018-10-29 21:13:06

Blog image

The weak will fall the strong remain

No pain no gain (yeah)

No pain no gain (yeah)

No time for losers you make the call

Believe in yourself stand tall

Another day it's in your hand

You can be the winner in the end

Här är delar av en låt med Scorpions.
Den förklarar vad träning går ut på. Att träna hårt är inte bara positivt – det är absolut nödvändigt om man vill utvecklas och prestera bättre. För mig som har prestationsutveckling i åtanke med min träning är hård träning en viktig del och 1 av 4 viktiga ingredienser i min egen hälsa. Minst lika viktiga är maten, sömnen (återhämtningen) och att hantera övrig stress förutom den som hård träning genererar.

Med 285 dagar kvar till huvudmålet som är Friidrotts SM för Veteraner den 9/8-2019 fortsätter min kamp att förbättra min fysik för att klara mina högt uppsatta mål.

Blog image

Dagens träning:

30 min styrketräning överkropp

60 min löpning med fartökningarDream onTräning

Posted by Krutgubben 2018-10-28 17:12:38

Blog image
Dream on, dream on, dream on,
Dream yourself a dream come true
Dream on, dream on, dream on,
Dream until your dreams come true

Dream on by Aerosmith

Nu närmar sig slutet av min säsong med 2 tävlingar kvar att tävla. Om 2 veckor i Istanbul och sen 2 dagar senare, Night run i Tel Aviv . Jag har redan börjat planera för nästa säsong.

De här sakerna ingår i min säsongsplanering
Jag bestämmer ALLTID vad jag vill uppnå med min träning. Mina målsättningar brukar vara att gå ner i vikt, klara en viss tid på en sträcka eller att genomföra ett lopp. Mina mål är ALLTID utmanande men realistiska och ALLTID mätbara
Jag bestämmer tidigt vad som är huvudmålet / huvudmålen och det är dessa jag lägger i princip all fokus på. Självklart har jag delmål och avstämningar på vägen dit.
Mitt huvudmål 2019 är SM i friidrott för veteraner i Huddinge 9-11/8. Dock har jag inte riktigt än bestämt vilka distanser, då programmet för tävlingarna inte är klart. Det jag hoppas är att det kommer finnas lämpliga distanser varje dag så jag får tävla alla 3 dagarna.

Jag brukar också kombinera min semester med att tävla utomlands. Planen är bl.a. att hitta lämpligt lopp i Moskva på vårkanten.

Min träningsplan är alltid i olika periodiseringar där första delen består av grundträning med extra styrka, rörlighet för att successivt övergå till mer tävlingslik träning. Jag utgår ALLTID från mina huvudmål, nuvarande form, den tid jag har till förfogande och faktorer som kost, vila och social situation.
Min största motivationskälla är att fortsätta utvecklas trots stigande ålder. Vilken är din?Åland Marathon 10kTävlingar

Posted by Krutgubben 2018-10-28 17:11:23

Åland marathon går alltid på senhösten oftast under vidriga förhållanden.
Blog image
Dagens lopp var inget undantag och jag är väldigt glad att jag valde att bara springa 10km. Med 2 grader och en vind på 8-10 m/s vill man helst springa i lä men icke. Banan var 4,7km och gick i en slinga längs med havet och vinden var skoningslös både när den kom framifrån, sidan eller bakifrån.

Blog image
Väldigt nöjd med dagens lopp med tanke på omständigheterna.
Blog imageBlog image

Historisk dagÖvrigt

Posted by Krutgubben 2018-10-23 20:39:34

Onsdag 24/10-2018 kommer för all framtid räknas som en historisk dag.

Idag har jag skrivit avtal med Urban tribes som löpcoach
Blog image
Samt varit på Arlanda och skrivit på en massa papper typ Tystnadsförbindelse, så nu säger jag inte mersmiley

Blog imageHässelbyloppet 2018Tävlingar

Posted by Krutgubben 2018-10-14 09:28:56

Har sprungit 3 tidigare Hässelbylopp utan att i mina ögon få någon bra tid trots bra form.
Blog imageI år är jag åter i bra form, dock med mest 5km lopp i benen.
Blog imageNöjd men ändå missnöjd. Nöjd med personbästa på Hässelbyloppet efter de 3 tidigare misslyckade. Missnöjd med att jag inte orkade hålla farten sista 5km. 20:08 första 5 km och 20:53 andra 5km är inte OK. Behöver träna mer långpass ett tag nu. Nästa viktiga lopp är Istanbul 15km om en månad.2018 lovar jag mig självÖvrigt

Posted by Krutgubben 2017-12-30 10:56:16

Blog image

2018 lovar jag.......

Att vara ödmjuk och tacksam för livet och njuta av allt jag får uppleva

Att vara öppen för förändringar som leder till att jag blir en bättre version av mig själv

Att lägga all energi på människor som betyder något för mig och ingen alls på människor som inte förtjänar det.

Att bemöta folk på ett sätt som jag själv vill bli bemött.

Att alltid ha en positiv attityd i alla lägen
Blog image

Att skratta och ha roligt varje dag

Blog image

Att fortsätta fördjupa min kunskaper och utvecklas i mitt yrke.

Att fortsätta vårda mitt varumärke och få andra att utvecklas.

Att fortsätta sträva efter att bara jobba med det jag vill och när jag vill.
Blog image

Att fortsätta prioritera upplevelser framför ekonomiskt välstånd
Blog image

Att vara ännu mer hälsosam och ta ännu bättre hand om min kropp.
Blog imageAtt för första gången inte ha några resultatmål utan ha en mer avslappnad inställning till min egen träning och mitt tävlande.

Blog image

När jag tänker på 2018 så känner jag mig både nervös och förväntansfull.
Blog imageJag ser det nya året som en tom bok som ska fyllas med innehåll och jag själv är pennan
Blog image

Vad lovar du dig själv?Dag 22 av 100 mot Veteran SM Träning

Posted by Krutgubben 2017-12-06 21:50:38

Blog imageIdag blev det enbart lättare träning i form av 45min fördelat på 30min löpband.
Blog imageSamt lite styrketräning i form av latsdrag, sittande rodd med brett grepp och pullups.

På vägen hem köpte jag 10 ex av Situation Stockholm till stöd för hemlösa.
Blog image

Dag 21 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-12-05 17:54:54

Blog image
Idag satt jag i fikarummet på gymmet och pratade med PT kollegan Richie om träning för sprinters. Vi gjorde nedan upplägg som jag senare tränade

Blog image

Dagens träning designad av min kollega Richie
4x10 Knäböj upphopp med vikt 0kg, 10kg, 16kg, 24kg
Blog image4x20 Utfallshopp med vikt 0kg, 10kg, 16kg, 24kg
Blog image

4x10 Räckhäv i ringar

4x14 Höftlyft stång
Blog image

4x30sek Bulgariska utfall (statiska)

4x30sek Sprint podition ned gummiband
Avslutning

30min löpband på 90% av max

Blog imageDag 20 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-12-04 20:22:19

Blog imageEfter att ha haft 3 PT Kunder på raken fick jag tid för egen träning.

Dagens styrketräning:

Flyes hög bänk
Blog image

Explosiva knäböj
Blog image

Explosiva kast
Blog image

Explosiv bänkpress

Hängande benlyft

Blog imagePå eftermiddagen blev det 45 min cardio i återhämtningssyfte efter gårdagens snabba mil.
Blog imageLite senare kom ett positivt mail från maratongruppen där jag fått klartecken att vara farthållare på Stockholm Marathon 2018. Tiden jag ska springa på är 4tim.
Blog imagePå kvällen var jag på HLR utbildning hos Medley. Blev mycket hångel med Anne

Blog image

Dag 19 av 100Träning

Posted by Krutgubben 2017-12-03 15:28:27

Blog image

Utmaning löpband mot Linda och Juha. Förutsättningarna var att jag skulle springa 10km och dom 5km vardera. Mitt resultat mot deras ihopslagna -30min gällde. Jag sprang på 43:57 och dom på 76:18 - 30:00 = 46:18.


Blog imageDagens styrketräning blev tunga latsdrag, sittande rodd och Battle ropes


Dag 18 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-12-02 15:56:24

Blog imageÅterhämtningsdag med soft löpning
Blog image
Och styrketräning i fort av chins, pullups och bänkpress.

Ikväll var det julfest med Medkey i vanliga kläder.
Blog image
Dag 17 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-12-01 18:21:34

Blog image

Ny månad nya utmaninger.

Välkommen december! En månad med förhoppningar om mycket. Självklart vill jag ha snö, mys, ledighet, god mat, julklappar och tid till träning, planering och eftertanke. Jag är helt säker på att december kommer bli det här årets bästa månad. Vad hoppas du på denna månad?

Blog image

Lunchlöpning med IBM i begynnande snöfall.
Blog image

Vill man bli snabb måste man springa snabbt. Idag blev det sprintintervaller 400-200m i fart 3:30-3:00, jobbigt jobbigt

Blog image

Dagens styrketräning

Latsdag
Sittande rodd
OH Squats
Chins Assistance
Höftlyft
Bicepscurl (dropset)

Blog image
Så nu kan helgen börjaDag 16 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-30 17:47:12

Blog image

Började dagen med att vara deltagande instruktör på Bootcamp på Actic Kista
Blog image

Direkt efter blev det att dta på sig utomhuskläder och springa.

Dagens löpning:

3x (10x60m) med jogg tillbaks till start. Serievila 3min


Blog imageVäl åter försökte jag träna på att stå på händer, gick sisådär.

Blog image

Dag 15 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-30 05:59:07

Blog image

45 + 45 + 45 Vilken skön nummerserie

Den står för Spinning 45min
Blog image
löpning 45min
Blog image
styrka & explosivitet 45min
Blog image


Dagens styrka & explosivitet gjordes med enbart medicinbollar.Blog image


Dag 14 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-28 17:06:08

Blog imageTisdagar innebär 5 tim receptionen på Actic Kista samt 2 PT-kunder och en företagsklass löpning med Samsung,

Denna tisdag blev precis enligt plan.

Lite sorgligt att det var sista löpklassen med Samsung för säsongen.
Blog image
Förutom löpningen med Samsung sprang jag några timmar senare även intervaller på löpband. Idag blev det ett riktigt tufft pass med 20st 40/20 intervaller med 80sek vila efter 10st. Farten var 3:55 - 3:15

Planerar för tillfället öppet hus på Actic Komethallen den 18/12 kl. 17:00 - 20:00
Blog imageKom gärna och hälsa på.....Dag 13 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-27 10:41:23

Blog imageMängdträningsvecka med stora volymer träning står det på träningsschemat.

Dagens första träningspass blev därför 30minstyrketräning direkt på morgonen och innehöll följande övningar

3x10 stående rodd 40kg
Blog image

3x10 stårnde rodd omvänt grepp 40kg

3x10 bänkpress 60kg
Blog image

3x10 höftlyft 20kg

Blog image

Efter att haft 4st PT-Kunder på Actic Kista åkte jag över till Vilundabadet för att hålla en cirkelklass i gymmet.

Då jag var på plats tidigt hann jag träna teknik marklyft.
Blog imageEfter klassen var det dags för min dagliga Cardio. Idag blev det ca 12km på löpband
Blog imageSom avslutades med 10x 20/20 Alien (ca100 st)
Blog imageResten av em planerade jag egna träningspass, PT pass och klasser. Skönt att ligga i fas med arbetet.

Dag 12 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-26 14:00:00

Blog image
Idag arrangerade Vi Fair trade run, vilket gick ut på att samla så många lotter som möjligt under ca 2tim. Vi hade 4 olika banor på ca 800m vardera där man erhöll lott för varje fullföljd runda. Alla som deltog hade med sig en present värd minst 50kr. Efter löpningen var det lotteri och alla blev nog nölda med utfallet
Blog imageBenny hade med sig en låda hemmalagade pepparkaksbollar till mig, jäääätttegoda
https://linneasskafferi.se/2014/11/17/pepparkaksbollar/

Blog imageDagens fokus på gymmet blev styrka och hållning
Blog image
För styrkan och delvis hållningen valde jag Roddmaskin

Varför:

När du tränar på en roddmaskin så sker det flera rörelser i kroppen, och många muskler och muskelgrupper tränas samtidigt. När du drar handtaget bakåt, tränar du muskler i övre delen av ryggen, baksidan av axlarna och dina biceps. Starka rygg- och axelmuskler hjälper dig att förbättra din hållning. Samtidigt som du drar handtaget bakåt, lutar du även överkroppen bakåt, och du aktiverar på så sätt dina ryggmuskler och musklerna i rumpan. Du sträcker dina ben samtidigt som du förlägger vikten bakåt, vilket aktiverar framlår, baklår, vader och rumpa.

Snacka om komplett maskin!

Jag tränade 6000m uppdelat på 3000m (vila 3min) samt 6x500m (1:46-1:49) med 1min vila

Blog image

Tränade dessutom några omgångar i TRX bandet och min nya favoritövning med pinnen.

Blog imageBlog image

Dag 11 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-25 10:01:19

Blog image

Blog image

Efter PT timmen med Robert Kronberg har jag insett att jag försummat delar i min träning. Bilden talar sitt tydliga språk. Kraftigt framåtroterade axlar, begynnande gamnacke och ett gigantiskt svank. Därför flyttas fokus på träningen till Atletisk hållning och explosivitet. Nya atletiska och snabba Krutgubben ska vara klar till 2/3-2018?(90 dagar)

Så här skrev Robert Kronberg
Blog image

Dagens träning med fokus på Atletisk hållning och explosivitet

10min roddmaskin
Blog image

10min stakmaskin
Blog image

3x8 sittande bred rodd
Blog image

3x8 latsdrag (3 olika grep, brett, smalt, omvänt smalt)
Blog image

10x1min planka pilates
Blog image

3x20m skipping med hantelpress
Blog image

10x20m släde maxfart 60kg, start varje 30sek
Blog image

3x1min statisk hängande från chinsstång
Blog image

10km löpband a la Kenyan (succesiv fartökning från 5:30-tempo till 3:30-tempo)
Blog image

Ideén till att springa sist fick jag efter att ha lyssnat på @maratonpodden och avsnittet med Johan Ohlsson. Han kallar det "tända lampan" i musklerna att träna explosiva övningar och sedan springa. För mig funkade det bra. Sprang milen på hyfsad tid trots träningen innan. Sista 5km gick på 19:44 så formen är uppåtgåendeDag 10 av 100 mot Veteran SMTräning

Posted by Krutgubben 2017-11-24 05:18:34

Blog image

Idag – fredag 24 november – är det Black Friday, en amerikansk tradition som kommit till Sverige och som innebär tjuvstart av julhandeln med massor av rabatterbjudanden från olika affärer.

Då jag är mer av typen som handlar när saker och ting behövs handlade ingenting då jag inte hade några behov för tillfället.

Men nu tar vi det från början......
Åkte in och öppnade Actic Kista precis som jag alltid gör på fredagar och jobbade fram till 11:00. Sen sprang jag över till IBM och höll löpklass för 12 taggade löpare. Avslutade arbetet med att ha en PT-Kund innan jag skyndsamt tog tåget hem och hämtade bilen.

Färden gick till Komethallen i Järfälla där jag hade möte och packade in utrustning för vidare färd till Jakobsbergs Centrum.

Blog imageBlog imageDär stod jag i life-butiken och delade ut flyers, bokade PT-konsultationer och gjorde invägningar med BIA-vågen
Min egen träning blev ca 6,5km lugn löpning i samband med löpklassen hos IBM samt rörlighetsträning på Actic där Richie visade mig övningar med pinne
Blog image